WIJ

Marike Kuperus

Marike Kuperus

werkt aan de warme verbinding tussen bestuur, bureau en vereniging. Ze begeleidt verandertrajecten en bestuursessies en kan voor uw vereniging een training, workshop of lezing verzorgen. Marike is auteur van ‘De vereniging op survival’ (2005).

Vraag Marike voor haar analytische en structurerende kwaliteit, voor creatieve oplossingen en voor haar visie op verenigingsland.

inge poorthuis

Inge Poorthuis

werkt als verandermanager en verenigingsadviseur. Ze heeft veel ervaring in de medische sector, de vakbond en met startende initiatieven.
Inge is in staat om strategisch te balanceren tussen belangen en drijfveren binnen een verenigingscontext. Ze houdt stakeholders aangesloten en weet met vaart resultaten te boeken.

Recent heeft Inge trajecten uitgevoerd voor onder andere de NVVC (cardiologie), Amsterdamsche Coöperatieve Woningvereeniging Samenwerking, Abvakabo FNV en NVL (lactatiekundigen). Inge publiceert regelmatig in VM.

peter van der loo

Peter van der Loo

zorgt voor vernieuwende impulsen. Zet Peter in als klankbord voor bestuur of management, als interim-directeur of programmamanager. Zijn vakkennis ligt in strategievorming, verenigingsmanagement, beleidsbeïnvloeding en lobby, en vernieuwing van het sociaal domein.

Naast maat bij Kuperus&Co is Peter ook directeur van de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen.

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen

wie zijn wij wat bieden we contact opnemen