Ivan Pouwels

Over Ivan Pouwels

Ivan werkt als onderzoeker en adviseur voor samenwerkingsverbanden zoals branche- en beroepsverenigingen, werkgever- en sectororganisaties.
Hij is verbonden aan de Universiteit van Tilburg.
Als mede-grondlegger van ‘vereniging 3.0’ en ‘de innovatieve vereniging’ is hij ook auteur van het boek ‘Vernieuwen met vereniging 3.0’.
Kernthema is de relatie tussen samenwerkingsnetwerken en vernieuwing.

Website

Tim van der Rijken

Over Tim van der Rijken

Tim heeft ervaring bij branche- en beroepsorganisaties, als adviseur, projectleider, directeur en bestuurder. Hij promoveerde op de vraag wat brancheorganisaties effectief maakt.
Tegenwoordig is hij actief als bestuurder en toezichthouder in het maatschappelijk middenveld, in combinatie met advieswerk en interim management.
Als econoom en jurist, met een goede politieke sensitiviteit, weet hij vaak een brug te slaan tussen degenen die gelijk hebben en zij die het krijgen.

Website

Nicoline Mascini

Over Nicoline Mascini

Nicoline is interim manager met veel ervaring in verenigingen en stichtingen, bij onder andere het Rode Kruis en Unicef.
Zij is sterk in communicatie en organisatie en weet in elk verandertraject de stakeholders mee te nemen.

Website
Dedan Schmidt

Dedan Schmidt

Over Dedan Schmidt

Interacteert gemakkelijk en effectief met bestuurders, professionals, uitvoerenden en achterbannen van maatschappelijke en belangenorganisaties.

LinkedIn

Mieke Moor

Over Mieke Moor

Organisatiefilosoof (Vrij Werk) Mieke doorgrondt vragen en is sterk in situaties waarin de oplossing niet voorhanden ligt, maar wel in de mensen zit.

Website

Jan van Diepen

Over Jan van Diepen

De expertise van Jan zit in waarderend organiseren, bezieling in organisaties en vrijwillige inzet. Hij heeft daarnaast grote kennis over ‘de participatiesamenleving’. Zie Jan’s website voor meer info over zijn werk en ervaring.

LinkedIn

Lucas Meijs

Over Lucas Meijs

Lucas is hoogleraar ‘strategic philanthropy’ / “vrijwilligerswerk” aan Erasmus University. Hij is kennisontwikkelaar, dwarsdenker en liefhebber van vrijwillige inzet.

Website
david wijnperle

David Wijnperle

Over David

David heeft aan de start gestaan van Kuperus&Co.
Hij gaat vanaf 1 juli 2018 verder als bondgenoot vanuit zijn eigen bedrijf Doeldenker. Zijn focus ligt op de hele breedte van vrijwilligersorganisaties:
praktische vraagstukken als
werving, maar ook strategieontwikkeling,
bestuursversterking of waarderend veranderen.
David is te bereiken via david@doeldenker.nl  of op 06-30201538

Website

Jacques Loomans

Over Jacques

Ervaren verenigingsdirecteur in zorg, welzijn en sport en bekend met de dynamiek van verenigingsbureaus en het werken met vrijwilligers. Als psycholoog en bedrijfskundige combineert hij inzicht in het menselijk gedrag en verhoudingen met strategische analyse en cijfermatig inzicht.

 

LinkedIn

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen

wie zijn wij wat bieden we contact opnemen