Interim management

Kuperus&Co als tijdelijke inzet

Kuperus&Co heeft veel ervaring in verenigingen en stichtingen. Ben je op zoek naar iemand die tijdelijk het management of directie kan voeren of heb je een specifieke klus die geklaard moet worden? Kuperus&Co kent de verenigingsdynamiek en werkt zich inhoudelijk snel in.

Tijdelijke inzet in jouw vereniging

  • Om een verandering van werkwijze hands-on door te voeren
  • Bij een tijdelijke uitval van directie, verenigingsmanagement of vrijwilligerscoördinator
  • Om een vrijwilligersnetwerk op te zetten, te revitaliseren of anders te laten werken

Kuperus&Co houdt de vaart in een project, of brengen juist de nodige focus en rust aan om het werk te realiseren. We ontzorgen.

Dit doen we met hart voor de vereniging en vrijwilligers, maar ook met een realistische, zakelijke kijk op wat haalbaar en noodzakelijk is.

Kuperus & Co biedt u

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen

wie zijn wij wat bieden we contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

"Werken aan vernieuwing van onze beroepsvereniging met Marike Kuperus en Inge Poorthuis was een bijzondere ervaring. Ze konden duidelijk maken dat we inderdaad als vereniging in zwaar weer zaten, én dat dat een volstrekt normale, overkomelijke en zelfs gezonde situatie was. Die combinatie van erkenning met het normaliseren van de problemen en daarbij de praktische en zeer actieve ondersteuning die zij boden maakten een op zich zwaar traject inspirerend, hanteerbaar en succesvol."

- Bestuur NVL

Inge Poorthuis heeft ons als bestuur en directie van de Amsterdamse Coöperatieve Woningvereniging ‘Samenwerking’ als adviseur  bijgestaan in een voor onze coöperatie zeer turbulente periode. Zij heeft zich heel snel ingeleefd in de materie, was verbindend tussen verschillende stakeholders en heeft niet alleen geadviseerd, maar ook keihard gewerkt om voor ons cruciale zaken voor elkaar te krijgen; bijvoorbeeld de voorbereiding van een spannende BALV met maar liefst 750 leden en de verkiezingen van een nieuw bestuur en een gedeeltelijk nieuwe ledenraad. Inge geeft niet snel op, snapt wat er nodig is en pakt klussen voortvarend op. Van harte aanbevolen!

- Rob Mommers, voormalig bestuurslid ACW 'Samenwerking'

Veranderaar en interim directeur Nederlandse Verenging voor Cardiologie (NVVC) - "Zij kwam, zij zag, zij greep in". Een snelle en gedegen analyse. Duidelijke en tactvolle communicatie hierover. Vervolgens daadkrachtig en resultaatgericht verandering ingezet. Daarbij een persoonlijke, adequate begeleiding tijdens implementatie van andere structuur, cultuur en werkwijze. Alle Lof!

- Hans Bosker, voorzitter

Inge Poorthuis van Kuperus&Co heeft de NVKC geholpen bij de verdere professionalisering van bureau, bestuur en vereniging. Kuperus&Co bracht ruime ervaring met verenigingen in. Inge zorgde met een frisse blik voor een spiegel en expertise in het proces van verandering. Met name door haar betrokkenheid en hands-on aanpak werd Inge als "eigen" gezien in de vereniging. Dit heeft zeker bijgedragen tot het goede resultaat.

- Marc Elisen

Kuperus & Co hielp ons een eigen hernieuwde visie ontdekken en heeft ons begeleid naar de implementatie en uitwerking van een vernieuwde missie en verenigingsstructuur

- Inge van der Mast - Veenendaal, voorzitter